Rhode Island-dressing

Ingredienser

6 port

2,5 dl majonnäs
1 dl crème fraiche
50 ml mild chilisås, osötad
1 (30 g) finhackad schalottenlök
50 ml finhackade saltgurkor
1 tsk tabasco eller 1 röd chilipeppar, finhackad
salt och peppar, efter smak

Gör så här

Blanda alla ingredienser väl i en skål och låt vila i kylen minst 15 minuter så smakar såsen bäst.

Uteslut tabascon om du använder en chilisås med extra hetta. Det går också bra att byta ut chilisåsen mot sockerfri ketchup eller tomatpuré om du föredrar en mildare sås.

Tips!
Var inte rädd att göra en stor laddning. Dressingen håller 4–5 dagar i kylen. Här hittar du tips på fler salladsdressingar utan socker och tillsatser.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.