Raw pestosallad med zucchininudlar!

Ingredienser

4 st tinade laxfiléer
2 st zucchini
4 st morötter
6 st körsbärstomater
200 gram fetaost (av får eller get)
10 st soltorkade tomater
15 st oliver

Pesto:
4 dl babyspenat
1 dl grovhackad färsk persilja
1 dl solroskärnor
1.5 dl olivolja
1 vitlöksklyfta
1 msk citronsaft
1 tsk örtsalt

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg laxfiléerna i en ugnssäker form och krydda med örtsalt, svartpeppar och franska örter eller någon annan örtblandning. Sätt in formen i 15-20 min tills laxfiléerna är klara.
2. Hyvla tunna strimlor av zucchinin och morötterna med en potatisskalare eller en grönsakssvarv som jag har använt för att få det mer som nudlar.
3. Skär upp resten av grönsakerna till salladen och lägg allt ihop i en rymlig skål.
4. Mixa alla ingredienser till peston i en mixer till en jämn smet.
5. Blanda ihop peston med grönsakerna och servera ihop med laxfiléerna.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.