4 st tinade laxfiléer
2 st zucchini
4 st morötter
6 st körsbärstomater
200 gram fetaost (av får eller get)
10 st soltorkade tomater
15 st oliver
Pesto:
4 dl babyspenat
1 dl grovhackad färsk persilja
1 dl solroskärnor
1.5 dl olivolja
1 vitlöksklyfta
1 msk citronsaft
1 tsk örtsalt
1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg laxfiléerna i en ugnssäker form och krydda med örtsalt, svartpeppar och franska örter eller någon annan örtblandning. Sätt in formen i 15-20 min tills laxfiléerna är klara.
2. Hyvla tunna strimlor av zucchinin och morötterna med en potatisskalare eller en grönsakssvarv som jag har använt för att få det mer som nudlar.
3. Skär upp resten av grönsakerna till salladen och lägg allt ihop i en rymlig skål.
4. Mixa alla ingredienser till peston i en mixer till en jämn smet.
5. Blanda ihop peston med grönsakerna och servera ihop med laxfiléerna.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…