Ingredienser
Till botten:
4 dl paranötter
16 ekologiska dadlar
1 1/2 dl ekologisk kakao
3 krydmått salt
3 krydmått vaniljpulver
Till fyllning:
4 stora mogna ekologiska bananer
2 dl ekologiskt jordnötssmör
1dl kokosolja
1 matsked honung
Börja med att mixa alla ingredienser till botten i en matberedare. Tryck ut smeten jämnt i en form. Ställ in i frysen under tiden du gör fyllningen. Mixa ihop fyllningens ingredienser i matberedaren till en smet och häll smeten på botten. Toppa med flingsalt och hasselnötter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…