Ingredienser
Botten:
3dl mandlar
1msk kokosolja
1tsk agavesirap
1tsk honung
5 dadlar
2 klyftor pressad citron
Fyllning:
5dl cashewnötter
3dl kakao
3 avocado
1/2dl agavesirap
1dl vatten
en kopp espresso ca 1/2dl
Topping:
3dl hallon
4dl jordgubbar
1msk agavesirap
1msk honung
2dl kokosolja
1. Blanda alla ingredienser i en matberedare tills den håller ihop. Pressa ut smeten i en form och ställ in i frysen.
2. Mixa först cashewnötterna till mjöl. Mixa sedan ihop med de andra ingredienserna och häll över bottenlagret.
3. Börja med att mixa ihop alla bär med agavesirap och honung tills det är slätt. Smält kokosoljan i ett vattenbad. När kokosoljan är smält häller du över bärsmeten i vattenbadet och rör tills det smält ihop helt. Låt kakan stå i frysen några timmar för ett fast resultat. Innan severing toppar du med rivet citronskal.
http://healthandsweets.blogg.se/
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng