Raw food- Bärtårta toppad med citron

Ingredienser

Ingredienser
Botten:
3dl mandlar
1msk kokosolja
1tsk agavesirap
1tsk honung
5 dadlar
2 klyftor pressad citron

Fyllning:
5dl cashewnötter
3dl kakao
3 avocado
1/2dl agavesirap
1dl vatten
en kopp espresso ca 1/2dl

Topping:
3dl hallon
4dl jordgubbar
1msk agavesirap
1msk honung
2dl kokosolja

Gör så här

1. Blanda alla ingredienser i en matberedare tills den håller ihop. Pressa ut smeten i en form och ställ in i frysen.

2. Mixa först cashewnötterna till mjöl. Mixa sedan ihop med de andra ingredienserna och häll över bottenlagret.

3. Börja med att mixa ihop alla bär med agavesirap och honung tills det är slätt. Smält kokosoljan i ett vattenbad. När kokosoljan är smält häller du över bärsmeten i vattenbadet och rör tills det smält ihop helt. Låt kakan stå i frysen några timmar för ett fast resultat. Innan severing toppar du med rivet citronskal.

http://healthandsweets.blogg.se/

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.