Raw cake tårta med jordgubbar ?? Himmelsk god, nyttig och naturligt cake tårta utan raffinerat socker, mjölkprodukter och uppvärmning

Ingredienser

Tårtbotten:

160g färska urkärnade dadlar (färska dadlar kan bytas ut med olika torkade frukter)

200g mandel (saltade)

1-2 msk vatten

Fyllning:

300g Cachenötter (blottlägga över natten) eller mins i 4 timmar

75ml kokosolja

2dl citronjuice från färska citron

1mts vanilj ekstrakt

1tsk agavesirap

300g frysta jordgubbar eller färska

Gör så här

Tårtbotten:

Kör dadlar och mandel i matberedaren. Tillsätt inte allt vatten på en gång, då du kanske inte behöver allt. Knåda ut den i form med avtagbara kanter. (springform, 20 cm) 

Fyllning:

Kör i matberedaren alla ingredienser förutom jordgubbar. (Tjock jämn smet) Ta hälften av smeten och bred ut den över botten i kakformen. Tillsett de frysta jordgubbar i resterande fyllningen i matberedaren och kör allt till jämn smet. Bred jordglobs smet över och in i frysen i ca 3 timmar.
Toppning: Naturella nötter eller färska bär

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.