Botten
160 g valnötter
400 g dadlar
40 g kakao
1 msk kokosolja
1 tsk vaniljpulver
Fyllning
100 g cashewnötter
2 tsk vaniljpulver
1 msk honung
1 msk kokosolja
2 msk kokosgrädde
Mixa valnötterna grovt och tillsätt dadlarna och mixa till en grov massa. Tillsätt de övriga ingredienserna och blanda ihop i 2 min.
Tryck ut massan i en form t.ex en brödform med bakplåtspapper. Sätt in formen i frysen under tiden du gör fyllningen.
Mixa cashewnötterna och blanda i vaniljpulver, honung och kokosolja. Mixa och tillsätt kokosgrädden mot slutet.
Bre fyllningen över brownien och ställ in i frysen i ca 2 timmar.
Skär upp i bitar och förvara dem i frysen.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…