300 g digestivekex
150 g smör
250 g hallon (mängden kan halveras)
2 - 3 dl socker
400 g sötad kondenserad mjölk
4 äggulor
skal av 5 limefrukter
1 dl limesaft
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Krossa kexen i matberedare. Smält fmöret och tillsätt det till kexsmulorna. Tryck ut blandningen i en form med löstagbar botten. Grädda 10 minuter och låt svalna.
3. Mosa hallonen och tillsätt socker efter smak. Blanda kondenserad mjölk, äggulor, limeskal och -saft. Låt smeten stå ca 30 minuter för att dra åt sig smak. Sila blandningen för att få bort limeskalet.
4. Bred hallonpurén över kexbotten och häll försiktigt över limefyllningen. Grädda mitt i ugnen 15 - 20 minuter. Låt svalna och ställ sedan i kylen minst 3 timmar.
5. Dekorera pajen med lime och grädde.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…