Placeholder

Rasande röd rödvins- och hallonsorbet

Ingredienser

2 dl socker
1,75 dl vatten
1 flaska rödvin, 75 cl
400 g hallon, frysta går bra

Gör så här

1. Koka upp socker, vatten och rödvin i en kastrull. Låt sjuda 1 minut. Ta sedan från värmen. Lägg i hallonen och låt blandningen stå och dra en timme.

2. Sätt en sil över en bunke eller bringare och sila genom koket. Pressa ut så mycket saft som möjligt ur hallonen och ställ sedan in bunken i kylen.

3. Låt stå tills det är riktigt kallt och kör sedan allt i en glassmaskin tills den är klar.

1 l

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.