2 dl socker
1,75 dl vatten
1 flaska rödvin, 75 cl
400 g hallon, frysta går bra
1. Koka upp socker, vatten och rödvin i en kastrull. Låt sjuda 1 minut. Ta sedan från värmen. Lägg i hallonen och låt blandningen stå och dra en timme.
2. Sätt en sil över en bunke eller bringare och sila genom koket. Pressa ut så mycket saft som möjligt ur hallonen och ställ sedan in bunken i kylen.
3. Låt stå tills det är riktigt kallt och kör sedan allt i en glassmaskin tills den är klar.
1 l
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…