6p
Ranch-kryddmix (örtagårdskrydda)
2 tsk mald svartpeppar
1,75 dl torkad persilja
5 msk vitlökspulver
5 msk lökpulver
2 msk salt
1 msk torkad dill
Ranch-dressing
2 msk örtagårdskrydda
2 dl majonnäs
2 dl crème fraiche
2 dl vispgrädde
½ tsk citronjuice
Snacks
450 g bacon
4 (160 g) stjälkselleri
1 (150 g) röd paprika
1 (120 g) gul paprika
12 (200 g) cocktailtomater
Ranch-kryddmix
Blanda ihop alla kryddor. Förvara i en burk
.
Ranch-dressing
Blanda kryddmixen med majonnäs, grädde, crème fraiche och citronjuice. Ställ in i kylen i minst en timme innan servering. Om du vill göra dressingen lite tunnare tillsätter du vatten eller mer grädde.
Snacks
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg ett bakplåtspapper på en ugnsplåt. Lägg ut baconskivorna på plåten.
Stek baconet i ugnen i 18–22 minuter tills det har blivit så knaprigt som du önskar.
Skär selleristjälkarna och paprikorna i stavar och lägg upp allt snyggt på en stor skärbräda eller ett uppläggningsfat. Börja dippa!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk