Placeholder

Ramslöksmajonäs

Ingredienser

Catarina König
12 blad ramslök
1 dl rapsolja
1 äggula
1/2 tsk rödvinsvinäger
1 tsk dijonsenap
salt

Gör så här

Mixa ramslöksbladen med oljan tills den blir grön.
2. Blanda samman äggula, vinäger och dijonsenap i en skål.
3. Tillsätt den gröna oljan droppvis tills det blir en tjock majonnäs.
-blir den för tjock och ”stabbig” blanda i 1-2 tsk kallt vatten. Det gör den luftigare i konsistensen.
4. Smaka upp med salt, mkt salt 👌🏻

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.