Catarina König
12 blad ramslök
1 dl rapsolja
1 äggula
1/2 tsk rödvinsvinäger
1 tsk dijonsenap
salt
Mixa ramslöksbladen med oljan tills den blir grön.
2. Blanda samman äggula, vinäger och dijonsenap i en skål.
3. Tillsätt den gröna oljan droppvis tills det blir en tjock majonnäs.
-blir den för tjock och ”stabbig” blanda i 1-2 tsk kallt vatten. Det gör den luftigare i konsistensen.
4. Smaka upp med salt, mkt salt 👌🏻
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk