1 tsk gelatinpulver
1 msk vatten
5 cm purjolök (ca 1/2 dl färdighackad)
dill efter smak
400 g turkisk yoghurt
300 g philadelphiaost
1/2 tsk salt
1 tsk honung eller agavesirap
200 g skalade räkor
Använd valfritt recept till pajdeg. Förgrädda pajskalet och låt svalna helt.
Blanda gelatin med vatten, låt svälla och värm försiktigt i mikron tills det blir flytande (får ej koka!).
Hacka purjolöken och dillen.
Blanda yoghurt, ost, salt och honung med elvisp i en bunke. Häll i gelatinet under vispning (det kan bli klumpar annars). Häll i purjolök, dill och räkor och blanda med en slickepott.
Häll räkfyllningen i det förgräddade och avsvalnade pajskalet. Ställ i kyl minst 4 timmar så gelatinet stelnar.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…