3 dl grekisk yoghurt
rivet skal av 1 lime
1 mask flytande honung
1 vitlöksklyfta
1 kom salt
3 dl cantaloupemelon
Topping: 500 g räkor
dill
Blanda yoghurt, limeskal o flytande honung. Skala o finhacka vitlöksklyfta o blanda ner tillsammans med salt. Rör om. Skala o kärna ur melonen finhacka o blanda ner i yoghurten Fördela blandningen i 6 glas. Skala räkorna o dekorera med dom o dill.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk