Raggmunk med bacon

Ingredienser

FEJKON.

800 g riven, fast potatis

2,5 dl vetemjöl
4 dl havremjölk
4 msk kikärtsspad
1 tsk salt
Milda Cuisine att steka i

Gör så här

Blanda i bunke:
Mjöl
Havredryck
Kikärtsspad
Salt
- låt dra en stund

Skala potatisen
Riv potatisen grovt (väg upp 800g)
Häll ned den rivna potatisen i bunken

Värm upp en stekpanna med mycket smör på medelvärme
Använd ca 1/2 dl smet per raggmunk
Stek på medelvärme tills den är genomstekt och gyllenbrun på undersidan. Platta till raggmunken så att det inte blir en klump i mitten. Vänd.
Stek inte på för hög värme.

Låt dom svalna lite = godare i konsistensen, mindre kladdiga.
Stek baconet medan raggmunkarna är klara och svalnar.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr