FEJKON.
800 g riven, fast potatis
2,5 dl vetemjöl
4 dl havremjölk
4 msk kikärtsspad
1 tsk salt
Milda Cuisine att steka i
Blanda i bunke:
Mjöl
Havredryck
Kikärtsspad
Salt
- låt dra en stund
Skala potatisen
Riv potatisen grovt (väg upp 800g)
Häll ned den rivna potatisen i bunken
Värm upp en stekpanna med mycket smör på medelvärme
Använd ca 1/2 dl smet per raggmunk
Stek på medelvärme tills den är genomstekt och gyllenbrun på undersidan. Platta till raggmunken så att det inte blir en klump i mitten. Vänd.
Stek inte på för hög värme.
Låt dom svalna lite = godare i konsistensen, mindre kladdiga.
Stek baconet medan raggmunkarna är klara och svalnar.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng