3 medelstora kokta rödbetor
4 stora tomater
1 burk avrunna svarta bönor
2 msk hackad kapris
1 msk hackad rödlök
Salt o svartpeppar.
Senapssås:
½ dl senap
1 msk dijonsenap
1 tsk socker
½-1 msk vinäger
½ tsk salt + peppar
Servera med klyftpotatis
ca 1dl olja
Skala rödbetorna och tärna fint.
Dela tomater och gröp ur kärnhuset, tärna fint sätt i sil med lite salt
Låt stå en stund. Pressa ur all extra vätska.
Mixa bönor i en skål och blanda i allt.
Smaka av med salt o peppar.Sätt i kylen ca 30 min.
Gör senapssåsen: Sätt allt i en stavmixskål och kör till en slät sås.
Forma till 4 biffar sätt upp på tallrikar + 1 msk kapris
+1 msk hackad saltgurka
+1 msk hackad rödlök
persilja
Gör en grop i mitten på biffarna och fyll med senapssåsen.
SERVERA och NJUT
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng