2dl mjöl
2,5dl socker (beroende på hur söt du vill ha pajen)
75gram smör
Topping:
Kanel
Socker
1. Smält smöret.
2. Låt smöret svalna.
3. Skölj och hacka rabarber och lägg i form.
4. Blanda mjöl och socker i en skål.
5. Häll smöret i skålen med mjöl och socker.
6. Ta i mer mjöl eller smör beroende på hur tjock du vill ha den.
7. Häll degen på rabarberna.
8. Sätt in i ungen på 175 grader i 15 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Stenfors gjutjärnsgryta
Värde 1 499 kr
Tävla här
Stäng