3 kg rabarber
2 liter vatten
1 st citron
1,5 kg socker
Cirka 3 litet saft.
1. Skär rabarbern (med skal) i ca 1-2 cm stora bitar. Koka tillsammans med vattnet i en stor kastrull i 15 minuter, utan att röra om.
2. Sila bort rabarbern och blanda vätskan med sockret och saften från citronen. Koka upp igen och låt sedan svalna.
3. När saften har svalnat, häll över i rena flaskor eller burkar.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…