Rabarbermuffins med vit choklad

Ingredienser

Ingredienser

12 st

Arla® Svenskt Smör, rumsvarmt
Arla® Svenskt Smör, rumsvarmt
150 g
Strösocker
2 dl
Ägg
3
Vetemjöl
4 dl
Bakpulver
2 tsk
Vaniljsocker
1 tsk
Hackad vit choklad
100 g
Rabarber
2

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Vispa smör och socker poröst. Tillsätt äggen ett i taget och vispa mellan varje. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Vänd ner det i smeten tillsamman med ⅔ hackad choklad. Klicka smeten i 12 st muffinsformar. Skär rabarbern i stavar, blanda med resten av chokladen och toppa muffinsen. Grädda i mitten av ugnen 12-15 min.
Klart!
Näringsvärden, per st

Energi:

290 kcal

Protein: 4 g
Kolhydrater: 33 g
Fett: 15 g

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.