Ingredienser
12 st
Arla® Svenskt Smör, rumsvarmt
Arla® Svenskt Smör, rumsvarmt
150 g
Strösocker
2 dl
Ägg
3
Vetemjöl
4 dl
Bakpulver
2 tsk
Vaniljsocker
1 tsk
Hackad vit choklad
100 g
Rabarber
2
Gör så här
Sätt ugnen på 200°. Vispa smör och socker poröst. Tillsätt äggen ett i taget och vispa mellan varje. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Vänd ner det i smeten tillsamman med ⅔ hackad choklad. Klicka smeten i 12 st muffinsformar. Skär rabarbern i stavar, blanda med resten av chokladen och toppa muffinsen. Grädda i mitten av ugnen 12-15 min.
Klart!
Näringsvärden, per st
Energi:
290 kcal
Protein: 4 g
Kolhydrater: 33 g
Fett: 15 g
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk