Ingredienser
12 st
Arla® Svenskt Smör, rumsvarmt
Arla® Svenskt Smör, rumsvarmt
150 g
Strösocker
2 dl
Ägg
3
Vetemjöl
4 dl
Bakpulver
2 tsk
Vaniljsocker
1 tsk
Hackad vit choklad
100 g
Rabarber
2
Gör så här
Sätt ugnen på 200°. Vispa smör och socker poröst. Tillsätt äggen ett i taget och vispa mellan varje. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Vänd ner det i smeten tillsamman med ⅔ hackad choklad. Klicka smeten i 12 st muffinsformar. Skär rabarbern i stavar, blanda med resten av chokladen och toppa muffinsen. Grädda i mitten av ugnen 12-15 min.
Klart!
Näringsvärden, per st
Energi:
290 kcal
Protein: 4 g
Kolhydrater: 33 g
Fett: 15 g
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Stenfors gjutjärnsgryta
Värde 1 499 kr
Tävla här
Stäng