200 g rumstempererat smör
4 dl socker
6 ägg
7 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
4 tsk bakpulver
2 dl mjölk
2 rabarberstjälkar
70 g valnötter
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Skala och skär rabarbern i små bitar och grovhacka nötterna. Vispa ihop smör och socker till en fluffig massa och tillsätt ett ägg i taget. Vispa till en porös smet.
3. Blanda alla torra ingredienser och vänd försiktigt ned dem i smeten. Rör även i mjölk och nötter. Blanda till en jämn smet.
4. Fyll varje muffinsform till 2/3 med smet och tryck ned 4 bitar rabarber i varje form. Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter.
24 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…