RabarberChutney

Ingredienser

500 Gram Rabarber
2 st rödlökar
1,5 msk ättika
0.75 dl vatten

5dl socker
4X4 cm färsk ingefära ( går även med 1 msk mald ingefära men färsk ger bättre smak )
1,5 msk curry
2 tsk salt
1 st färsk spansk peppar
6 st torkade aprikoser.

Gör så här

Steg 1:
Skär rabarbern i bitar och skiva rödlökarna. Blanda ner rabarbern och rödlöken med ättikan och vatten i en kastrull. koka ihop i 10 min.

Steg 2:
Fin hacka pepparn, aprikoserna och ingefäran. Lägg ner i rabarberröran lika så med resterande av ingredienserna i och koka sakta på svag värme i 30 min.
Rör om då o då så det ej bränner vid.

Steg 3: Låt svalna lite innan du häller ner det i förvärmda glasburkar
( lägg dom i väldigt varmt vatten en längre stund. )

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.