500 Gram Rabarber
2 st rödlökar
1,5 msk ättika
0.75 dl vatten
5dl socker
4X4 cm färsk ingefära ( går även med 1 msk mald ingefära men färsk ger bättre smak )
1,5 msk curry
2 tsk salt
1 st färsk spansk peppar
6 st torkade aprikoser.
Steg 1:
Skär rabarbern i bitar och skiva rödlökarna. Blanda ner rabarbern och rödlöken med ättikan och vatten i en kastrull. koka ihop i 10 min.
Steg 2:
Fin hacka pepparn, aprikoserna och ingefäran. Lägg ner i rabarberröran lika så med resterande av ingredienserna i och koka sakta på svag värme i 30 min.
Rör om då o då så det ej bränner vid.
Steg 3: Låt svalna lite innan du häller ner det i förvärmda glasburkar
( lägg dom i väldigt varmt vatten en längre stund. )
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…