Smuldeg:
100g smör
3 msk strösocker
1,5 dl vetemjöl
1,5 dl havregryn
Till fyllningen:
rabarber
jordgubbar, skivade
1,5 dl strösocker
1,5 msk potatismjöl
Smält smöret i en kastrull.
Rör ner socker, vetemjöl och havregryn.
Skiva rabarbern tunt. Skiva jordgubbarna.
Blanda ihop rabarber, jordgubbar, socker och potatismjöl.
Bred ut fyllningen i en form. Strö över smuldegen.
Grädda pajen på 225 grader i ca 10-20 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk