Smuldeg:
100g smör
3 msk strösocker
1,5 dl vetemjöl
1,5 dl havregryn
Till fyllningen:
rabarber
jordgubbar, skivade
1,5 dl strösocker
1,5 msk potatismjöl
Smält smöret i en kastrull.
Rör ner socker, vetemjöl och havregryn.
Skiva rabarbern tunt. Skiva jordgubbarna.
Blanda ihop rabarber, jordgubbar, socker och potatismjöl.
Bred ut fyllningen i en form. Strö över smuldegen.
Grädda pajen på 225 grader i ca 10-20 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…