250 g smör
2 dl socker
3 dl vetemjöl
3 dl havregryn
1 msk vaniljsocker
200 g jordgubbar,
frysta går bra
300 g rabarber
1 msk potatismjöl
1 dl socker
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Rör ihop alla ingredienser till smuldegen. Smörj en pajform och skala, tvätta och skiva upp rabarberna. Varva dem med jordgubbar i formen.
3. Pudra över potatismjöl och socker, fördela smuldegen över och grädda pajen ca 30 - 40 minuter i mitten av ugnen tills pajen fått fin färg.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…