Placeholder

Rabarber- och jordgubbspaj

Ingredienser

250 g smör
2 dl socker
3 dl vetemjöl
3 dl havregryn
1 msk vaniljsocker
200 g jordgubbar,
frysta går bra
300 g rabarber
1 msk potatismjöl
1 dl socker

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Rör ihop alla ingredienser till smuldegen. Smörj en pajform och skala, tvätta och skiva upp rabarberna. Varva dem med jordgubbar i formen.

3. Pudra över potatismjöl och socker, fördela smuldegen över och grädda pajen ca 30 - 40 minuter i mitten av ugnen tills pajen fått fin färg.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.