Quinoa
Kräftstjärtar
Avocado
Fetaost
Kidneybönor
Gurka
Tomat
Citron
Olivolja
Salt och peppar
Turkisk yoghurt
1. Koka quinoan och hacka ingredienserna (avocado, feta, gurka och tomat).
2. Lägg i allt i en stor skål och pressa över lite citronsaft, ringla olivolja och salta och peppra.
Kidneybönorna är valbara, men jag la till dem för att göra salladen lite mer matig. Citronsaften ger salladen lite mer fräschör.
Servera med en klick turkisk yoghurt på sidan. Klart!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng