Quinoasallad med kräftstjärtar, avocado och feta

Ingredienser

Quinoa
Kräftstjärtar
Avocado
Fetaost
Kidneybönor
Gurka
Tomat
Citron
Olivolja
Salt och peppar
Turkisk yoghurt

Gör så här

1. Koka quinoan och hacka ingredienserna (avocado, feta, gurka och tomat).
2. Lägg i allt i en stor skål och pressa över lite citronsaft, ringla olivolja och salta och peppra.
Kidneybönorna är valbara, men jag la till dem för att göra salladen lite mer matig. Citronsaften ger salladen lite mer fräschör.

Servera med en klick turkisk yoghurt på sidan. Klart!

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.