1/2 färnkål
1/2 paprika
2,5 dl vatten
1/2 fiskbuljongtärning
1 dl quinoa
1/2 tsk curry
200 g vit fisk
Kryddor, ex cayennepeppar eller persilja
1. Ansa och skölj fänkål och paprika och skär sedan i skivor
2. Koka upp vatten och buljongtärning
3. Häll quinoan i en sil och skölj den. Tillsätt sedan quinoan och curryn i buljongen, låt koka under lock i 10 min
4. Skär fisken i bitar. Tillsätt sedan fisken och grönsakerna i grytan och krydda med salt och peppar
5. Låt allt sjuda under lock i 5 min
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…