Pumpapuré

Ingredienser

1 muscatpumpa på ca 1 kg
1 dl socker
1 tsk vaniljsocker
vatten så det täcker köttet

Gör så här

Rensa pumpan och skär i mindre bitar.
Häll på socker, vaniljsocker och vatten så det precis täcker pumpabitarna.
Koka tills bitarna är mjuka.
Häll av vattnet.
Låt stå på lägsta värmen 5 minuter till.
Mixa med stavmixer och häll upp på ett fat.
Micra på högsta effekt ca 5-6 minuter så att en del av vätskan dunstar bort.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.