1 muscatpumpa på ca 1 kg
1 dl socker
1 tsk vaniljsocker
vatten så det täcker köttet
Rensa pumpan och skär i mindre bitar.
Häll på socker, vaniljsocker och vatten så det precis täcker pumpabitarna.
Koka tills bitarna är mjuka.
Häll av vattnet.
Låt stå på lägsta värmen 5 minuter till.
Mixa med stavmixer och häll upp på ett fat.
Micra på högsta effekt ca 5-6 minuter så att en del av vätskan dunstar bort.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng