250g Sweet Baby Ray's BBQ sås original
1200g Kycklingfilé
6st Morot
1tsk Salt
1krm Peppar
250g Honey Barbecue sauce
Dela upp kycklingen på hälften i två ugnssäkra formar.
Häll över BBQ såserna i varsin skål över kycklingen.
ha ner bitar av morötter.
Rör om och salta och peppra.
Ställ ugnen på 130 grader.
In i ugnen 60 min
Ställ till 100 grader
Ha på folié över kycklingen och låt stå 3-5 timmar.
Rör om då och då.
Tills kycklingen är igenom och man kan dra isär den.
Servera i tortilla bröd och grönsaker till.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…