INGREDIENSER FÖR 1 PERS
1 banan
3 st valnötskärnor
2 dl mellanmjölk
1 dl havregryn
0,5 dl havrekli
3 dl vatten
1 ägg
Exempel På Protein Innehåll
1,5 dl havregryn: 7 g
3 dl lättmjölk: 11 g
3 dl sojadryck: 9 g
3 dl yoghurt (3%): 11 g
125 g keso (4%): 15 g
2 skivor hårdost, 10 g/skiva (17 %): 6 g
125 g lättkvarg: 16 g
1 kokt ägg: 7 g
150 g kyckling: 32 g
150 g lax: 28 g
150 g nötfärs (10 %): 30 g
SÅ HÄR GÖR DU
Koka upp vatten och rör i havregryn och havrekli. Låt småputtra ca 5 minuter på låg värme. Om du vill ha en söt smak på gröten låter du bananen koka med, annars sparar du den till servering. Knäck i ett ägg när gröten är färdigkokt. Rör om snabbt och låt ägget värmas upp under omrörning i en halv minut.
Servera med mjölk, valnötter och banan.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…