ProteinPlättar

Ingredienser

2dl Lättmjölk 0,5%
1st Ägg
1tsk Margarin flytande 80%
1tsk Salt
1tsk Vetemjöl
30g WHEY protein 100% jordgubb&choklad

Gör så här

Blanda allt väl och
stek i en panna på medelvärme.
Plättlägg är bra hjälp till att få jämnstora plättar om man har ett.
Servera med bär och propudding till
eller grädde/sylt. vad som passar din smak

OBS
Du kan byta ut mjölken mot vatten

Betyg (1 röster)

Kommentarer

Jag gjorde visserligen dubbel sats men proportionerna är helt fel. 1:Behövds mycket mer mjöl för de ska hålla när du vänder. 2:Man behöver steka i massa extra smör. 3: 1 TSK SALT!!! Är ni helt galna, smakar skit. Ta MAX 1 krm salt.
Är besviken

Jag gjorde visserligen dubbel sats men proportionerna är helt fel. 1: behövds mycket mer mjöl för de ska hålla när du vänder. 2

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.