2dl Lättmjölk 0,5%
1st Ägg
1tsk Margarin flytande 80%
1tsk Salt
1tsk Vetemjöl
30g WHEY protein 100% jordgubb&choklad
Blanda allt väl och
stek i en panna på medelvärme.
Plättlägg är bra hjälp till att få jämnstora plättar om man har ett.
Servera med bär och propudding till
eller grädde/sylt. vad som passar din smak
OBS
Du kan byta ut mjölken mot vatten
Jag gjorde visserligen dubbel sats men proportionerna är helt fel. 1:Behövds mycket mer mjöl för de ska hålla när du vänder. 2:Man behöver steka i massa extra smör. 3: 1 TSK SALT!!! Är ni helt galna, smakar skit. Ta MAX 1 krm salt.
Är besviken
Jag gjorde visserligen dubbel sats men proportionerna är helt fel. 1: behövds mycket mer mjöl för de ska hålla när du vänder. 2
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Stenfors gjutjärnsgryta
Värde 1 499 kr
Tävla här
Stäng