2dl Lättmjölk 0,5%
1st Ägg
1tsk Margarin flytande 80%
1tsk Salt
1tsk Vetemjöl
30g WHEY protein 100% jordgubb&choklad
Blanda allt väl och
stek i en panna på medelvärme.
Plättlägg är bra hjälp till att få jämnstora plättar om man har ett.
Servera med bär och propudding till
eller grädde/sylt. vad som passar din smak
OBS
Du kan byta ut mjölken mot vatten
Jag gjorde visserligen dubbel sats men proportionerna är helt fel. 1:Behövds mycket mer mjöl för de ska hålla när du vänder. 2:Man behöver steka i massa extra smör. 3: 1 TSK SALT!!! Är ni helt galna, smakar skit. Ta MAX 1 krm salt.
Är besviken
Jag gjorde visserligen dubbel sats men proportionerna är helt fel. 1: behövds mycket mer mjöl för de ska hålla när du vänder. 2
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…