2st Ägg
80g Smör
3⁄4dl Vetemjöl
1dl Hermesetas Stevia Lättströ
200g Proteinella
Blanda Nutella med smält smör.
Vispa ägg och stevia.
Blanda ner i nutellan.ha försiktigt i vetemjölet och vispa väl.
ha ner i formar och klickan på 1 tsk nutella på toppen
och in i ugnen på ca 200 grader tills de blivit lite mer fasta
Vill säga att ni får vakta dem, för mina gick de fort och de blev lite väl torra efter de svalnat.
Så ta kanske hellre ut dem lite tidigare än vad ni tror behövs.
De tillagas ju efter en stund när de svalnar.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…