2st Ägg
80g Smör
3⁄4dl Vetemjöl
1dl Hermesetas Stevia Lättströ
200g Proteinella
Blanda Nutella med smält smör.
Vispa ägg och stevia.
Blanda ner i nutellan.ha försiktigt i vetemjölet och vispa väl.
ha ner i formar och klickan på 1 tsk nutella på toppen
och in i ugnen på ca 200 grader tills de blivit lite mer fasta
Vill säga att ni får vakta dem, för mina gick de fort och de blev lite väl torra efter de svalnat.
Så ta kanske hellre ut dem lite tidigare än vad ni tror behövs.
De tillagas ju efter en stund när de svalnar.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng