3 dl vispgrädde
3 msk smält smör
200g (1 ask) Philadelphia
3äggulor
3äggvitor
1 dl socker
1 msk vaniljsocker
1 paket digestive kex
Krossa kexen och blanda med smöret
lägg i botten på din form.
Separera äggvitorna från gulorna och häll i varsin bunke. Blanda gulorna med ost vaniljsocker o socker. Vispa grädden o rör ner den i ostsmeten. Vispa vitorna till ett fast skum och rör sedan ned i smeten tillsammans med röd karamell färg. Häll i formen och ställ i frysen i minst 5 timmar. Ta ut den ca 30 min innan servering
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Stenfors gjutjärnsgryta
Värde 1 499 kr
Tävla här
Stäng