3 dl vispgrädde
3 msk smält smör
200g (1 ask) Philadelphia
3äggulor
3äggvitor
1 dl socker
1 msk vaniljsocker
1 paket digestive kex
Krossa kexen och blanda med smöret
lägg i botten på din form.
Separera äggvitorna från gulorna och häll i varsin bunke. Blanda gulorna med ost vaniljsocker o socker. Vispa grädden o rör ner den i ostsmeten. Vispa vitorna till ett fast skum och rör sedan ned i smeten tillsammans med röd karamell färg. Häll i formen och ställ i frysen i minst 5 timmar. Ta ut den ca 30 min innan servering
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…