100 g smör
3 dl socker
1 dl krossade polkagrisar
1 dl raps- eller matolja
1 tsk hjorthornssalt
4 dl vetemjöl
1. Sätt ugnen på 150 grader.
2. Rör samman smör, socker och polkagrisar (går lättast att krossa i påse med hammare). Tillsätt oljan, litet i taget.
3. Blanda hjorthornssaltet med mjölet och rör i. Forma till små kakor på bakplåtspapper. Grädda ca 20 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng