2,5 dl Vetemjöl
0,5 tsk Salt
6 dl Mjölk (Går utmärkt att byta ut mot Vatten)
3 Ägg
2-3 msk Flytande Margarin
1) Blanda vetemjöl och salt i en bunke.
2) Tillsätt hälften av mjölken och vispa smeten jämn.
3) Häll i resten av mjölken och vispa i äggen. Rör ner margarinet.
Hetta upp en panna och klicka i lite margarin.
4) Häll i ett tunt lager smet i pannan. När ytan stelnat och blivit matt är det dax att vända och grädda på andra sidan. Färgen ska vara ljust brun.
5) Lägg plättarna på ett fat.
Servera med sylt och vispad grädde.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Limoncello & Tonic
Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…