300g vitkål
1 1/2 msk rapsolja
2msk ättika (12%)
1krm svartpeppar
2krm salt
Kryddor: Italiensk salladskrydda, oregano och vitlökspulver.
Strimla vitkålen tunnt. Lägg kålen i ett durkslag och häll kokande vatten över. Blanda sedan alla ingredienser med vitkålen i en skål och ställ i kylen.
Tpis: Jag använder osthyveln när jag strimlar och häller två kannor vatten (vattenkokare ca 1L) över kålen då blir den lagom mjuk. Använd kryddor efter tycke och smak.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…