Pie maker impossible quiches

Ingredienser

150g (1 cup) plain flour

3 eggs

250ml (1 cup) milk

125ml (1/2 cup) thickened cream

100g smoked ham, chopped

80g (1 cup) grated cheddar, plus 100g, extra, cut into 12 pieces

2 green shallots, trimmed, thinly sliced, plus extra, sliced to serve

Gör så här

Step 1
Place the flour in a medium bowl.
Make a well in the centre and add the eggs.
Use a whisk to whisk until the eggs are smooth.
Slowly whisk in milk and cream until a smooth batter forms.
Season.
Stir through ham , cheddar and shallot.
Transfer the mixture to a large jug.
Step 2
Pour enough mixture to come to the top of the pie maker holes.
Close and cook for 4 minutes.
Place a piece of extra cheese in the centre of each quiche.
Close and cook for a further 4-5 minutes or until cooked through.
Transfer to a plate and repeat with the remaining mixture and cheese in 2 more batches.
Serve scattered with extra shallot.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.