12 port
2 (220 g) rödlökar, i tunna skivor
1,5 dl färska eller lingon eller frysta tranbär
1 dl äppelcidervinäger
1 dl vatten
½ tsk salt
Rör samman vatten, äppelcidervinäger och salt.
Varva skivad lök och lingon i en burk, slå över vätskan.
Låt stå till nästa dag.
Löken håller sig flera veckor i kylen om den är täckt av lagen.
Tips Det är extragott att tillsätta saften av en apelsin.
Lingonen kan bytas ut mot tranbär.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…