Picklade lingon och rödlök

Ingredienser

12 port

2 (220 g) rödlökar, i tunna skivor
1,5 dl färska eller lingon eller frysta tranbär
1 dl äppelcidervinäger
1 dl vatten
½ tsk salt

Gör så här

Rör samman vatten, äppelcidervinäger och salt.
Varva skivad lök och lingon i en burk, slå över vätskan.
Låt stå till nästa dag.
Löken håller sig flera veckor i kylen om den är täckt av lagen.

Tips Det är extragott att tillsätta saften av en apelsin.
Lingonen kan bytas ut mot tranbär.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.