4 medelstora rödlökar
1 dl ättiksprit ( 12%)
2 dl Strösocker
3 dl Vatten
1. Skala löken och skiva den tunt.
2. Blanda ättiksprit, socker och vatten i en kastrull och koka upp. (1-2-3-lag).
3. Dra kastrullen av plattan och lägg i löken.
4. Låt det hela svalna.
Löken är nu klar att serveras men håller sig utan vidare ett par veckor om du förvarar den i kylskåpet.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…