Smördeg, två ark
Pesto
Riven parmesan
Pumpafrön
Flingsalt
Ägg
Bred ut pesto över smördegen. Strö över parmesan, pumpafrön och ev salt. Lägg över det andra arket. Skär i ca 1 cm tjocka skivor. Tvinna längderna och pensla m ägg och strö över flingsalt.
Sätt i ugn 200 grader i ca 12 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…