Pestosnurror

Ingredienser

Smördeg, två ark
Pesto
Riven parmesan
Pumpafrön
Flingsalt
Ägg

Gör så här

Bred ut pesto över smördegen. Strö över parmesan, pumpafrön och ev salt. Lägg över det andra arket. Skär i ca 1 cm tjocka skivor. Tvinna längderna och pensla m ägg och strö över flingsalt.
Sätt i ugn 200 grader i ca 12 minuter.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.