1 stor burk persikor
3 msk smör
4 msk vetemjöl
2,5 dl mjölk
rivet skal av 1 citron
5 msk pressad citronsaft
1,5 dl socker
3 ägg
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Låt persikorna rinna av och skär dem sedan i skivor. Lägg dem i en ugnssäker form. Smält smöret i en kastrull och blanda sedan ned mjölet.
3. Vispa ned mjölken och låt det koka några minuter under vispning.
4. Blanda ned citronskal och -saft, socker och äggulor. Vispa äggvitorna styva och vänd ned dem i smeten. Bred smeten över persikorna och grädda i vattenbad 30 - 35 minuter. Servera.
4 - 6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…