100 g smör, skuret i kuber
100 g florsocker
3,5 dl vetemjöl
1 krm salt
0,5 tsk vaniljsocker
1 ägg
1 burk persikor, 800 g
Kokostäcke:
2 ägg
1 dl socker
4 dl kokos
40 g smör
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Blanda smör, florsocker, mjöl, salt och vaniljsocker. Tillsätt ägg och blanda hastigt till en jämn pajdeg. Fodra en pajform med deg och nagga botten med en gaffel. Ställ in i frysen 1 timme.
3. Grädda pajskalet ca 10 minuter. Låt persikorna rinna av och lägg dem i pajbottnen.
4. Vispa ihop ägg och socker till kokostäcket. Rör i kokos och smält smör. Fyll pajskalet med kokosfyllningen och grädda ca 20 minuter.
5. Servera med vaniljglass eller vaniljvisp.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng