Placeholder

Persikolemonad

Ingredienser

1 l vatten
5 dl grovt hackade persikor
med skal, ca 6 st
2 dl socker
2 dl citronjuice, 4 - 6 st

Gör så här

1. Koka upp vatten, persikobitar och socker i en kastrull och låt koka 3 - 5 minuter. Häll över allt i en mixer och mixa ordentligt. Sila lemonaden, t ex genom en finmaskig sil med ett kaffefilter i. Du behöver hjälpa till med en sked ibland för persikopurén lägger sig i botten på filtret.

2. När du silat lemonaden ställer du in den i kylen minst 3 timmar tills den kallnat helt. Tillsätt sedan citronjuice och smaka av. Servera med is och kanske litet mynta.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.