100 g mandelmassa
25 g sötmandel, skållad och hackad
25 g mörk choklad, hackad
25 g aprikostärningar
1 msk cognac
50 g mörk choklad, smält tempererad eller blockchoklad
25 g aprikostärningar eller pistagenötter
Blanda aprikoserna med cognacen, låt dra över natten.
Blanda mandelmassa mandlarna och aprikoserna. Blanda sist i choklad hacket.
Forma till en limpa, doppa den i chokladen, dekorera med aprikostärningar eller pistagenötter.
Låt dem torka, lägg den i en påse eller burk. Förvaras svalt och torrt.
Ät skuren i tunna skivor njut.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…