350 g mörk choklad (över 55% kakao)
1 burk sötad kondenserad mjölk
15 pepparkakor
Börja med att smälta chokladen på låg värme i en stor kastrull. Tillsätt sedan den kondenserade mjölken och rör ihop en slät fudge. Krossa 10 st pepparkakor och rör ner i fudgen. Tryck ut fudgen i en bakpappersklädd brödform och dekorera sedan med resterande pepparkakor. Låt stelna i rumstemperatur i minst 30 minuter
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng