Placeholder

Pepparkaksfudge

Ingredienser

350 g mörk choklad (över 55% kakao)
1 burk sötad kondenserad mjölk
15 pepparkakor

Gör så här

Börja med att smälta chokladen på låg värme i en stor kastrull. Tillsätt sedan den kondenserade mjölken och rör ihop en slät fudge. Krossa 10 st pepparkakor och rör ner i fudgen. Tryck ut fudgen i en bakpappersklädd brödform och dekorera sedan med resterande pepparkakor. Låt stelna i rumstemperatur i minst 30 minuter

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.