350 g mörk choklad (över 55% kakao)
1 burk sötad kondenserad mjölk
15 pepparkakor
Börja med att smälta chokladen på låg värme i en stor kastrull. Tillsätt sedan den kondenserade mjölken och rör ihop en slät fudge. Krossa 10 st pepparkakor och rör ner i fudgen. Tryck ut fudgen i en bakpappersklädd brödform och dekorera sedan med resterande pepparkakor. Låt stelna i rumstemperatur i minst 30 minuter
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…