Pepparkaksdeg 1 sats Arlas
300g färskost
2dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
Strösocker att rulla i
Vispa ihop färskost, flor- och vaniljsocker. Klicka ut små klickar (ca 1 msk) och lägg in i frysen att stelna helt. Fyll deg runt om en klick, rulla i socker och grädda 175 grader ca 15 min tills de fått fin färg
Förvara i kylen och servera typ kalla. Max 7 på en plåt då de flyter ut. Försök ha tunt med deg.
AMAZING
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…