Placeholder

Pepparkakscheesecakecookies

Ingredienser

Pepparkaksdeg 1 sats Arlas
300g färskost
2dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
Strösocker att rulla i

Gör så här

Vispa ihop färskost, flor- och vaniljsocker. Klicka ut små klickar (ca 1 msk) och lägg in i frysen att stelna helt. Fyll deg runt om en klick, rulla i socker och grädda 175 grader ca 15 min tills de fått fin färg

Betyg (1 röster)

Kommentarer

Förvara i kylen och servera typ kalla. Max 7 på en plåt då de flyter ut. Försök ha tunt med deg.

AMAZING

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.