Botten:
300g pepparkakor, krossade
50g smält smör
Fyllning:
600g Philadelphia
2 dl florsocker
1 msk vaniljsocker
4 dl grädde
Topping:
150g pepparkakor, krossade
50g smält smör
1 dl mjölk
1,5 dl florsocker
Dekor:
1 dl grädde
2 st dubbeldaim
Lingon
Blanda ingredienserna till botten och tryck ut i form med avtagbar kant.
Vispa alla ingredienser till fyllningen utom grädde styvt. Vispa grädden HÅRT. Vänd ner grädden i färskostblandningen. Använd tårtplast och lägg krämen på botten.
Mixa allt till toppingen med stavmixer till len kräm. Lägg på cheesecaken.
Före servering dekorera kanten med spritsad grädde, hackad daim och lingon. Ta ur form och försiktigt bort tårtplasten före servering.
Låt stå över natten
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng