Placeholder

Pepparkakscheesecake

Ingredienser

Botten:
300g pepparkakor, krossade
50g smält smör

Fyllning:
600g Philadelphia
2 dl florsocker
1 msk vaniljsocker
4 dl grädde

Topping:
150g pepparkakor, krossade
50g smält smör
1 dl mjölk
1,5 dl florsocker

Dekor:
1 dl grädde
2 st dubbeldaim
Lingon

Gör så här

Blanda ingredienserna till botten och tryck ut i form med avtagbar kant.

Vispa alla ingredienser till fyllningen utom grädde styvt. Vispa grädden HÅRT. Vänd ner grädden i färskostblandningen. Använd tårtplast och lägg krämen på botten.

Mixa allt till toppingen med stavmixer till len kräm. Lägg på cheesecaken.

Före servering dekorera kanten med spritsad grädde, hackad daim och lingon. Ta ur form och försiktigt bort tårtplasten före servering.

Betyg (1 röster)

Kommentarer

Låt stå över natten

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.