BOTTEN
45g Smält Smör
50g Digestivekex
50g Annas Pepparkakor
FYLLNING
250g Valfri Ädelost
2.5Dl Creme Fraiche
2 Gelatin Blad
Du Kan Ha Valfri Topping Som Passar Ädelost
Tex Fikon, Päron Och Valnötter
1, mixa ihop peparkakorna med digestivekexen till smulor. Tillsätt smöret och blanda det.
2, tryck ut smulorna i en form "16cm i diameter" sedan ställd den i ett kylskåp ca 30 min
3, lägg ner gelatinbladen i kallt vatten och låt stå 10 min.
4, mosa sönder ädelosten i en bunke. Vispa med elvisp till den blir krämig tillsammans med créme Fraichen.
5, smält gelatinet och häll ner det i fyllningen.
6, vänd ner smeten i formen och ställ den i kylskåpet ca 5 Tim.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Stenfors gjutjärnsgryta
Värde 1 499 kr
Tävla här
Stäng