175 g rumsvarmt smör
2 dl socker
7 dl havregryn
4 tsk pepparkakskrydda
2 msk vatten
+ riven kokos till att rulla dem i
För laktosfritt - Använd laktosfritt smör.
1. Rör ihop smör och socker.
2. Blanda i resten av ingredienserna och blanda väl.
3. Rulla små bollar som du sedan rullar i riven kokos.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…