1 1/2 dl kokosolja
1 1/2 dl honung
1 1/2 dl kakao
1 dl osötat jordnötssmör
1 dl osötat jordnötssmör
1 msk honung
2 msk kokosolja
1 dl salta jordnötter
Smält kokosolja o honung i kastrull på svag värme tillsätt kakao och jordnötssmör fyll ca 40 ischokladformar till 3/4 ställ i frys 1 timme.
Rör ihop jordnötssmör, honung, kokosolja och finhackade jordnötter i kastrull på svag värme fördela i formarna ställ i frysen låt stelna Ta fram o ät direkt de smälter fort
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Limoncello & Tonic
Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…