100 g kaffesump
300 g gammalt bröd, ej mögligt
1 msk fänkålsfrö
½ msk dillfrö
2 msk flingsalt
50 g smör
ev lite vetemjöl
1. Doppa brödet hastigt i vatten.
2. Mixa med kaffesump, mortlade kryddor, smör, salt och eventuellt lite vetemjöl tills degen släpper från kanterna.
3. Kavla ut supertunt mellan bakplåtspapper. Nagga med gaffel och baka i ugn på 130 grader tills krispigt och ljust rostat.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…