Passionfruit impossible pie

Ingredienser

4 eggs

1 cup milk

1 tsp finely grated orange rind

125g butter, melted

1 cup caster sugar

1/2 cup passionfruit pulp (see notes), plus extra to serve

1/2 cup plain flour

1 cup desiccated coconut

Icing sugar, to serve

8 small scoops vanilla ice-cream, to serve

Gör så här

Step 1
Preheat oven to 170C/150C fan-forced.
Grease a 24cm (base) round pie dish.
Step 2
Whisk eggs , milk , rind , butter , caster sugar , passionfruit pulp , flour and coconut until combined.
Pour into prepared dish.
Step 3
Bake for 45 to 50 minutes or until golden around the edges and a skewer inserted into centre of the pie comes out clean.
Stand in the dish for 10 minutes to cool slightly.
Refrigerate for 2 hours (see notes).
Step 4
Dust with icing sugar.
Slice into wedges.
Drizzle with extra passionfruit pulp.
Serve with vanilla ice-cream .

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.