Parmesanstuvad spenat

Ingredienser

400 g fryst hackad spenat
1 msk smör
2 dl matlagningsgrädde/kvarggrädde/veganskt alternativ
2 dl grovt riven parmesan
Salt, svartpeppar, vitpeppar

Gör så här

1. Tina spenaten genom att lägga den i kokande vatten någon minut. Låt rinna av ordentligt i durkslag.

2. Stek spenaten i smöret på hög värme. Krydda med salt, svartpeppar och vitpeppar.

3. Sänk värmen och häll ner grädden. Låt småputtra några minuter.

4. Häll ner parmesanen och låt smälta samman några minuter. Smaka av med mer kryddor.

5. Koka ner till önskad konsistens och servera direkt, gärna tillsammans med fisk!

Betyg (1 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr