500 g innanlår av rostbiff
2 stora hackade gula lökar
2 msk smör
2 msk paprikapulver
1 burk krossade tomater
3,5 dl buljong
0,75 tsk salt
2 krm svartpeppar
0,5 - 1 hackad röd chilifrukt
3 paprikor i olika färger
1. Skär köttet i 3 x 3 cm stora tärningar. Fräs löken mjuk i smör i en gryta. Ta från värmen. Blanda ned kött, paprikapulver och tomatkross. Salta och peppra.
2. Späd med hälften av buljongen och sjud grytan under lock tills köttet är mört, ca 1 timme. Späd med resten av buljongen under kokningen.
3. Ansa och strimla paprikorna. Blanda ned dem och chilin mot slutet av kokningen. Bjud med ris eller potatis.
Ca 4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng