Placeholder

Paprikagrytan från pusztan

Ingredienser

500 g innanlår av rostbiff
2 stora hackade gula lökar
2 msk smör
2 msk paprikapulver
1 burk krossade tomater
3,5 dl buljong
0,75 tsk salt
2 krm svartpeppar
0,5 - 1 hackad röd chilifrukt
3 paprikor i olika färger

Gör så här

1. Skär köttet i 3 x 3 cm stora tärningar. Fräs löken mjuk i smör i en gryta. Ta från värmen. Blanda ned kött, paprikapulver och tomatkross. Salta och peppra.

2. Späd med hälften av buljongen och sjud grytan under lock tills köttet är mört, ca 1 timme. Späd med resten av buljongen under kokningen.

3. Ansa och strimla paprikorna. Blanda ned dem och chilin mot slutet av kokningen. Bjud med ris eller potatis.

Ca 4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.